You are here: DANSURI CHISINAU HIP-HOP

Hip-Hop – Lectii de dansuri (Chisinau)

 

hip-hop dansuriVrei sa dansezi ,in asa fel incit inima ta sa se scufunde in varietatea si splendoarea miscarilor,bazate pe coregrafii,tehnica si muzicalitate ? Atunci asta e stilul tau! Hip-Hop (New Style) este un amestec foarte variat de dansuri ,cum ar fi Krump,Break-Dance si multe altele. Cu dansul Hip-Hop (New Style) ,veti tine pasul cu dezvoltarea dansului modern,si mereu veti putea desena cu corpul dumneavoastra, tot ce aveti in interior si vă va darui bucurie si veti primi acele emotii de care aveti nevoie.

New Style (noul stil) – multitudinea si diversele stiluri de dans modern au evoluat in miscarile de hip-hop contemporan.A evoluat de la breakdance,a fuzionat cu cultura pop si asa numitele stiluri Old School (scoala veche) avind incorporate elemente de Ruggie,Latino,Dansuri Moderne si chiar Bellydance.

hip-hop chisinauHip-Hop (New Style) - se caracterizeaza prin miscarele moi executate,linistite, aparent relaxate si totodata foarte comprimate cu multa energie. Aceasta energie interna este utilizata de dansatori ca sa ramina calmi si liberi,creand efectul de performanta,si improvizatie. Nu intimplator in America acest stil se numeste FreeStyle(Stil liber). O importanta fundamentala este alocata pentru improvizatie si miscare libera a constiintei,capacitătii de a asculta muzica,si extragerea accentelor si temelor ascunse din melodii.Dansurile Hip-Hop te va ajuta sa-ti formezi o tehnică unica,o plasticitate de individiat,o experienta incredibila si vă ve-ti bucura ca dansator de un succes imens.

" E timpul sa fii TU in centrul atentiei ! "
Cu multumiri,
Echipa Passion Dance (Moldova,Chisinau)

 

 

CONTACTAȚI-NE:

(+373) 79 52 52 73


Pentru inscriere in cadrul scolii Passion Dance trimite-ți o cerere cu detalii la:
Emailul: passion.dance.moldova@gmail.com


www.facebook.com/dansuri.md
www.odnoklassniki.ru/dansuri.md

PARTENERI

Deasemenea ne gasesti :

dansuri chisinau