You are here: DANSURI CHISINAU SERVICII CURSURI DE DANS IN GRUP

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/valeriu/public_html/components/com_jcomments/jcomments.php on line 277

Warning: Parameter 1 to plgContentPageTitle() expected to be a reference, value given in /home/valeriu/public_html/libraries/joomla/event/dispatcher.php on line 136

CURSURI DE DANS ÎN GRUP

dansuri moldovaCand alegeti Scoala de dansuri "Passion Dance" din Chisinau, atunci aveti cu siguranta garantia prestarii unor servicii de inalta calitate,deoarece cursurile de dansuri se organizeaza intr-o zona centrala a capitalei.

Persoanele care se integreaza in cadrul clubului de dansuri "Passion Dance" provin din toate paturile sociale, avand varstele cuprinse intre 4 si 60 de ani. In aceasta era a vitezei circulatiei informatiei si a stresului se recomanda de cele mai multe ori sa evadam pur si simplu din aceasta lume zgomotoasa si sa ne destindem intr-un mod cum nu se poate mai frumos. Corpurile si mintile noastre au nevoie de energie,de tinerete dar si de vitalitate psihica si fizica,toate acestea gasindu-si antidotul perfect in practicarea dansurilor.


Si aici amintesc parerea multora dinte clientii nostri, cei care dorim cu adevarat sa practicam un sport, dar sa nu fim nevoiti in acelasi timp sa suportam zecile de kilograme ale aparatelor din salile gimnastica.Unele persoane nu sunt dispuse sa faca un asemenea efort, iar aici ma refer la persoanele foarte ocupate si stresate. Datele detinute si analizate de catre specialistii renumiti din domeniul psihologiei din SUA demonstreaza acest lucru intr-un procent covarsitor de mare.
A venit timpul sa punem si suflet in tot ceea ce facem,sa punem in balanta adevaratele valori ale vietii, dar si sa gasim un echilibru perfect intre timpul dedicat muncii si timpul liber,intre profesie si familie dar si intre sedentarism si vitalitate.Nu putine sunt cazurile in care oamenii isi aduc la sala de dans sotiile, copiii, prietenii, pentru ca nu fac altceva decat sa intuiasca ca intr-un astfel de loc isi vor regasi linistea interioara de care au atata nevoie in aceste vremuri. Pozitionarea in centrul orasului a scolii noastre de dansuri scoate in evidenta faptul ca orice persoana poate sa ajunga in timp util in cadrul locatiei noastre, indiferent de situarea locuintei personale sau de mijlocul de transport utilizat.


Deviza noastra: "Dansul este puţină nebunie care ne face tuturor mult bine."
dansuri chisinauSTILURI DE DANS:
-Street Dance: Hip-Hop,Breakdance,electro dance,house dance,tecktonik;
-Dansuri de Club;
-Dansuri Populare;
-Dansuri Sportive Latino:
CHA-CHA-CHA, RUMBA, JIVE, SAMBA ;
-Dansuri Sportive Standard: VALS VIENEZ, VALS LENT, TANGO,SLOW-FOX,QUICK-STEP;
-Dansuri Latino de Club: SALSA, MERENGUE, BACHATA,ZOUK,LAMBADA,RUEDA DE CASINO;
-Tango argentian;
-Striptease;   s.a." E timpul sa fii TU in centrul atentiei ! "
Cu multumiri,
Echipa Passion Dance (Moldova,Chisinau)

 

 

CONTACTAȚI-NE:

(+373) 79 52 52 73


Pentru inscriere in cadrul scolii Passion Dance trimite-ți o cerere cu detalii la:
Emailul: passion.dance.moldova@gmail.com


www.facebook.com/dansuri.md
www.odnoklassniki.ru/dansuri.md

PARTENERI

Deasemenea ne gasesti :

dansuri chisinau