You are here: DANSURI CHISINAU SERVICII DANSURI COPII

DANSURI PENTRU COPII (CHISINAU)

dansuri pentru copii chisinauScoala de dansuri din Chisinau "Passion Dance" are ca SCOP în desfasurarea acestor cursuri de dans pentru copii, însusirea miscarilor de baza din Dansurile Sportive, Dansurile Latino Americane si Dans Modern, printr-o metoda atractiva, plăcută si usoară de învatare.

La dansurile pentru copii organizate de noi se urmareste atit pregatirea copiilor pentru participarea la competitiile de dans sportiv, cit si la dezvoltarea copilului cu ajutorul dansului intr-un mod armonios, echilibrat si folositor pentru mai tarziu in viata. Copiii beneficiaza de toata atentia instructorului prin prisma numarului mic de copii in grupa si prin sistemul nostru de lucru.


PRINCIPIILE: pe care se bazeaza cursurile de dans pentru copii sunt: ritmica, muzicalitate, coordonarea miscarilor, pozitia corecta a corpului in dans, atitudinea si expresivitatea corporala. Se folosesc in timpul cursurilor de dans jocuri distractive si tehnici variate pentru a mentine treaz interesul copiilor in timpul lectiei.
PARTICIPAM la spectacole,concursuri precum si show-uri televizate !

PRET:

-Abonamentul lunar este de 250-300 lei !

-Pentru cei care doresc sa plateasca la sedinta pretul este de 50 lei lectia.


PLATA: Plata se face la sediu, in prima sedinta de curs, pentru incepatori si intre 25-30 ale lunii pentru luna urmatoare, in cazul celorlalti.

INSCRIERE: Admiterea unor noi cursanti se face in limita locurilor ramase disponibile.Modalitatea de inscriere este rezervarea telefonica a locului dorit la unul din nr. de telefoane indicate pe site !

DURATA: Sedintele se desfasoara de 2 ori pe saptamana, avand durata de 130 min.Continuarea cursurilor se poate face automat prin achitarea urmatoarei luni. Lectiile sunt in asa fel planificate incat sa se invete intotdeauna cate ceva nou.

CE DANSURI INVATA CEI MICI ?

Dansuri sportive incluzand aici: vals lent, vals vienez, quickstep, samba, cha cha, jive, rumba;

ECHIPAMENT NECESAR: Incaltaminte de schimb gen adidas cu talpa flexibila sau ciupici de balet, trening sau pantaloni lejeri cu tricou.

 

Cursuri de dans pentru detasare,relaxare si o viata linistita!

" E timpul sa fii TU in centrul atentiei ! "
Cu multumiri,
Echipa Passion Dance
(Moldova,Chisinau)

Tags: Dansuri pentru copii,dansuri pentru copii Chisinau,dansuri copii,dansuri copii Chisinau!

 

CONTACTAȚI-NE:

(+373) 79 52 52 73


Pentru inscriere in cadrul scolii Passion Dance trimite-ți o cerere cu detalii la:
Emailul: passion.dance.moldova@gmail.com


www.facebook.com/dansuri.md
www.odnoklassniki.ru/dansuri.md

PARTENERI

Deasemenea ne gasesti :

dansuri chisinau